Spustit video na pozadí

SLUŽBY PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

SLUŽBY PRO SENIORY

SLUŽBY PRO OSOBY V PŘECHODNÉ KRIZI, OHROŽENÉ DROGOU A ETNICKÉ MENŠINY

SLUŽBY PRO RODINU, DĚTI A MLÁDEŽ

SPOLUPRACUJÍCÍ ORGANIZACE

Nové možnosti psychoterapeutické a poradenské péče v Litoměřicích

21. 1. 2021, Autor:Jan Vochomůrka

Zájem o odbornou pomoc při osobních nebo rodinných problémech, potřeba se někomu svěřit a vypovídat nebo začít životní změnu a osobní rozvoj je v posledních letech na vzestupu. Kapacity psychologů i terapeutů jsou přitom často naplněny na dlouhý čas dopředu.
To nyní neplatí v Litoměřicích. Aktuálně můžete využít nové možnosti odborné terapeutické a poradenské péče – pro různé skupiny lidí s nejrůznějšími tématy k řešení.
Jsme tři dlouhodobé kolegyně, které zprovoznily svou soukromou praxi a od září fungujeme v útulném prostoru ve vile ve Fügnerově ulici č. 1. Rády bychom se nyní představily a nabídly Vám svoje služby.  Naše kapacita je stále volná.

Mgr. Helena Kotová
Vystudovala jsem obor Sociální práce a sociální politika na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně a obor Sociální práce na Fakultě sociálně ekonomické v Ústí nad Labem.
Psychoterapeutické vzdělání jsem získala v rámci čtyřletého psychoterapeutického výcviku v Pesso – Boyden systém psychomotor – PBSP  - terapeutický směr zaměření na propojení těla a myslí, emocí a tělesných projevů a neduhů. Dále mám ukončený komplexní výcvik v Krizové intervenci a prošla jsem řadou dalších kurzů, seminářů a také vlastním procesem terapie.
Mám 20 let praxe v poradenských a preventivních službách, včetně mediací a poradenství obětem trestných činů.
Jsem přesvědčená o tom, že každý může být v životě spokojený, protože naše prožívání můžeme ovlivňovat my sami. Ráda pomáhám lidem hledat jejich cestu. Co spolu můžeme řešit?
Poradensky pracuji s dospívajícími od 13let, terapeuticky s dospělými. Poskytuji pouze individuální konzultace. Řešit se mnou můžete nejrůznější náročné životní situace, krizové situace, široké spektrum těžkostí a společně také můžeme pracovat na svém osobním rozvoji. Nabízím konzultace osobní, online a také Terapie v přírodě.
Více na www.kotova.cz, telefon: 608 742 309, email: helena@kotova.cz

Mgr. Kamila Klupáková
Studovala jsem na Pražské vysoké škole psychosociálních studií, obor: Sociální práce se zaměřením na komunikaci a aplikovanou psychoterapii. Absolvovala jsem sebezkušenostní výcvik v rodinné terapii vedený Dr. Jitkou Vodňanskou a další kurzy zaměřené na práci s rodinou a dětmi. V oblasti pomáhajících profesí se pohybuji celý svůj dvacetiletý profesní život. Od roku 2013 pracuji jako psychoterapeutka v Poradně pro rodiny Klíč v Roudnici nad Labem. V rámci své soukromé praxe poskytuji terapii rodinou a individuální pro dospělé i děti.
Více na www.poradenska-praxe.cz, telefon: 603 153 413, email: kamila.klupakova@email.cz

Mgr. Kateřina Stibalová
V roce 1997 jsem začala pracovat v Kontaktním centru s lidmi závislými na návykových látkách. Tam jsem zjistila, že pokud chci efektivně pomáhat lidem s jejich závislostí, budu s nimi řešit i spoustu jiných životních okolností. Po 2 letech přednášek na Pražské psychoterapeutické fakultě jsem nastoupila do sebezkušenostního psychoterapeutického výcviku SUR 2000. V průběhu let jsem začala postrádat oficiální vzdělání a tak jsem vystudovala Pražskou vysokou školu psychosociálních studií, obor sociální práce se zaměřením na komunikaci a aplikovanou psychoterapii.
Při škole jsem prošla druhým výcvikem psychodynamicky a daseinsanalyticky zaměřeným. V průběhu studia jsem získala praxi v centru pro poruchy příjmu potravy. Poté jsem se pracovně vrátila do kontaktního centra, kde na částečný úvazek pracuji dodnes. V průběhu let jsem se věnovala pracovně tématům, ve kterých jsem se dále vzdělávala v krátkodobějších kurzech.
Věnovala jsem se krizové intervenci, motivačním rozhovorům, práci s traumatem, práci se ztrátou a zármutkem a prošla jsem výcvikem v supervizi a výcvikem v metodě zvládání vzteku. Nyní jsem se rozhodla nabídnout své služby formou soukromé psychoterapeutické praxe a aktuálně jsem zařazena do pilotního projektu VZP na podporu zvýšení dostupnosti psychosociální podpory, který probíhá do konce května a jde o proplacení 10 sezení terapie. Jsem členkou České asociace pro psychoterapii a řídím se jejich etickým kodexem. Pracuji s mladistvými a dospělými individuální formou nyní i online.       
Více na Fcb: Psychoterapie-Stibalova, telefon: 777 854 252,  email: info@psychoterapie-stibalova.cz
 
 
Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Svůj život máte ve svých rukou, a pokud potřebujete poradit a pomoci, není se za co stydět. Naopak, už jen tím děláte první krok k tomu, abyste se cítili lépe.
Nic není závazné, sami se rozhodujete, zda budete v terapii pokračovat. První konzultace je většinou seznamovací, slouží k vyjasnění očekávání a poznání se navzájem. Záleží pak na vás, zda budete chtít pokračovat.
Těšíme se na případnou spolupráci! 



Ostatní

Událo se ...

19. 10. 2023 | 13. Divadelní benefice

13. Divadelní benefice
Centrum pro náhradní rodinnou péči ve spolupráci s divadelními soubory a kulturními zařízeními, za finanční podpory města Litoměřice, pořádá 13. Divadelní benfici, jejíž výtěžek bude určen pro rodiny s dětmi v náhradní rodinné péči.

26. 3. 2024 | Kampaň "Místa přátelská seniorům"

Kampaň
Již tradiční kampaň Místa přátelská seniorům připravil Odbor sociálních věcí a zdravotnictví společně se svými partnery i v roce 2024. Kampaně se mohou zúčastnit litoměřičtí senioři starší 60 let. Slavnostní zahájení kampaně proběhne 14. 4. 2024 od 15:30 hodin ...

4. 1. 2024 | Tříkrálová sbírka 2024

Tříkrálová sbírka 2024
Čtyřiadvacátý ročník Tříkrálové sbírky je již v plném proudu. Pokud se Vám dosud zatím nepodařilo koledníky Tříkrálové sbírky potkat v ulicích měst a obcí, využijte možnosti a přijďte 6. 1. 2024 od 18:00 na mši ke cti Tří králů a od ...
© 2022. Všechna práva vyhrazena.