Spustit video na pozadí

SLUŽBY PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

SLUŽBY PRO SENIORY

SLUŽBY PRO OSOBY V PŘECHODNÉ KRIZI, OHROŽENÉ DROGOU A ETNICKÉ MENŠINY

SLUŽBY PRO RODINU, DĚTI A MLÁDEŽ

SPOLUPRACUJÍCÍ ORGANIZACE

Adventní posezení pro seniory 2022

13. 12. 2022, Autor: Bc. Libuše Součková

Více než sedm stovek zástupců nejstarší generace Litoměřičanů si ve středu v kulturním a konferenčním centru užilo tradiční Adventní posezení. O hudební doprovod se postarali Ondřej Provazník s písněmi Karla Gotta, Felix Slováček starší a kapela Rosti Pechouška.

Kromě hudby k tanci i poslechu připravil Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích také občerstvení v podobě kávy a vánočního cukroví. Domů si pak senioři odnášeli vánočku a příjemný zážitek.

Krásné vánoční svátky a hodně zdraví v nadcházejícím roce přišli seniorům za město popřát starosta Radek Löwy a místostarostka Alena Rožcová.

„Jsem velmi rád a vážím si toho, že se vás tady sešlo tolik, a že jste si v předvánočním shonu našli chvilku potkat se se svými známými a přáteli,“ poděkoval seniorům starosta.

Součástí společenského odpoledne bylo i vyhodnocení kampaně Místa přátelská seniorům. Ti nejaktivnější účastníci si odnesli dárkové tašky a ostatní pak hrnek s logem Litoměřic.

„V příštím roce budou součástí kampaně Místa přátelská seniorům kromě jiného také nedělní taneční odpoledne, kterých chystáme několik,“ slíbila vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renáta Jurková.

Město v předvánočním čase nezapomnělo ani na lidi v tísni a sociálně potřebné. Do azylových domů, Klokánku a podobných zařízení během čtvrtka rozvezli pracovníci Odboru sociálních věcí a zdravotnictví celkem 150 balených vánoček. 



Ostatní

Událo se ...

14. 6. 2024 | Výlet do Bečova nad Teplou 28. 5. 2024

Výlet do Bečova nad Teplou 28. 5. 2024
V rámci kampaně Místa přátelská seniorům, kterou pořádá každoročně Město Litoměřice, odbor sociálních věcí a zdravotnictví, si mohli litoměřičtí senioři udělat výlet do Bečova nad Teplou, kde se v útrobách zámku krom běžných komnat skrývá ...

14. 6. 2024 | Do života bez karambolu 12. 6. 2024 - akce pro 9. třídy

Do života bez karambolu 12. 6. 2024 - akce pro 9. třídy
Ve středu 12. 6. 2024 byl Policií ČR ve spolupráci s městem Litoměřice, odborem sociálních věcí a zdravotnictví a dalšími organizacemi připraven pro žáky 9. tříd litoměřických základních škol naučně zábavný program v rámci akci pod názvem Do života bez ...

11. 6. 2024 | Krajská zdravotní Nemocnice Litoměřice přijme dobrovolníky

Krajská zdravotní Nemocnice Litoměřice přijme dobrovolníky
Krajská zdravotní Nemocnice Litoměřice přijme dobrovolníky viz letáček. Máte chuť pomáhat druhým, bez nároku na finanční odměnu? Vaši pomoc potřebujeme zejména na lůžkových odděleních neurologie, rehabilitace a LDN. Cílem Vaší práce je obnovení ...
© 2022. Všechna práva vyhrazena.